Velkommen til Kaleido bruktbutikk og kafé

Velkommen til Kaleido bruktbutikk og kafe

På Kaleido kan du gjøre en god handel i bruktbutikken som til en hver tid bugner av varer. Her vil du finne alt fra møbler til klær, kjøkkenutstyr, musikk, bøker og andre spennende ting.

I kafeen serverer vi hver dag lunsj, middag, rundstykker og hjemmebakte kaker og selvsagt den populære møsbrømlefsa. Alt dette i svært hyggelige omgivelser og du vil alltid bli møtt med et varmt smil.

I vintersesongen (fram til 1. april) har vi åpent mandag-torsdag 10.00-15.00, fredag 10.00-18.00 og lørdag 11.00-16.00. Fra og med 1. april kommer det nye åpninsgtider som vil gjelde sommerseongen 2018.

Vi tar i mot brukte/nye varer fra mandag til fredag i butikkens åpningstid, og henter også gjerne hjemme hos deg. Ta kontakt på 474 66 424 for avtale eller snakk med noen av våre hyggelige ansatte i butikken.

Varene vi tar i mot må være hele og kunne selges videre. Alt av møbler og gjenstander vil bli vasket og renset før de finner veien ut i butikken.Kaleido er også så heldige å ha butikken til Vev-Al-Plast i bygget sammen med oss, og de kan tilby et rikholdig utvalg i fritidsklær, arbeidstøy, gaveartikler og husflid.

Etter en ombygging har vi nå fått på plass et skikkelig verksted der vi tar i mot snøfresere, gressklippere og lignende motoriserte ting for service og småreparasjoner. Ta kontakt dersom du har behov for å få fikset noe.

Timeprisen er 400 per time (minstepris uansett oppdrag 200,-).

Service/rep. av motorsag, snøfres, plenklipper osv. 400,-

Service/rep. av plentraktor, moped o.l. Pris avtales.

Delekostnader kommer i tillegg.

De ansatte på verkstedet ønsker, hvis mulig, å snakke med kundene for å danne seg et bilde av problemet og hva som skal gjøres. Er vi ikke til stede, settes oppdraget i innhylla i verkstedet, merket med navn og telefonnummer. Vi tar da kontakt med kunden.

Kaleido verksted: Bjørn tlf. 919 24 292 og Thorbjørn tlf. 416 10 252

 

I januar 2018 fikk vi også produkter fra Knaggen Aktivitetssenter inn på Kaleido, noe som vi absolutt anbefaler kundene å ta en titt på. Kvalitetsprodukter til en hyggelig pris.

Kom innom da vel for en hyggelig handel til en minst like hyggelig pris. Du finner oss på Røkland i bygget som tidligere huset lysstøperiet.  

Om Kaleido:

Kaleido er et arbeidstreningstilbud som eies og drives av RIBO.Kaleido skal være en introduksjon til arbeidslivet og gi en grunnleggende arbeidstrening for mennesker med behov for individuell veiledning og oppfølging. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver som tilpasses de evner, kapasitet og erfaring våre deltakere innehar. Kaleido har i tillegg en verkstedavdeling, nærmiljøtjenester og rammeverksted.