Gode erfaringer med RIBO Kompetanse

Straumen skole i Sørfold kommune er en av flere skoler som har brukt og bruker RIBO Kompetanse og Tor Ingvaldsen for veiledning og samtaler innenfor miljøterapi.

– Vi har gode resultater og erfaringer med å bruke RIBO og Tor Ingvaldsen. Han har vært her i noen tilfeller fra senhøsten 2015 og fram til i dag, og vi ser at hans kompetanse og hans personlige engasjement gir oss mye tilbake, sier rektor ved Straumen skole, Tord Valla (avbildet).

Valla trekker fram Ingvaldsens måte å løfte blikket på, se nye og andre løsninger og gjerne tenke litt utradisjonelt.

– Han har representert en viktig tredjepart som ikke har representert skolen eller det ordinære hjelpeapparatet. I tillegg er han en god lytter og svært fleksibel. Vi får alltid svar og gode råd, også utenfor kontortid, sier Valla.

Ingvaldsen har vært inne og hatt samtaler og veiledning både med elever, ansatte ved skolen og de foresatte, og gjennom nye innfallsvinkler greier han å få folk til å tenke nytt.

– Tor er flink til å sette oss på nye spor og har gitt oss redskap til å se nye og andre løsninger. Vi kan anbefale Tor Ingvaldsen og RIBO Kompetanse, sier Valla.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.