RIBO kjøper lysstøperiet på Røkland

Det er Stiftelsen RIBO som er kjøper av forretningsbygget på Røkland som tidligere huset Artic lys og design.

– For oss er dette et interessant bygg som ligger godt til rette for vår virksomhet, og det er ingen hemmelighet at bruktbutikken Kaleido er trangbodd og de som er tilknyttet den har hatt store utfordringer med lang avstand mellom lokalene på Røkland og verkstedet på Vensmoen, sier daglig leder i Stiftelsen RIBO, Kurt Johansen.

Johansen mener dette kjøpet vil gi mange muligheter, ikke minst med å få samlet flere aktiviteter under ett tak.

Det jobbes nå med planlegging av konseptet og hva som skal inn i de ulike delene av bygget, og RIBO ser mange muligheter.

– Beliggenhet, gode parkeringsmuligheter og mange muligheter i bygget gjør at vi føler oss sikre på at dette er en fornuftig investering, sier Johansen.

Bygget var lagt ut med en prisantydning på 4,2 millioner.

– For oss er det viktig å utvikle RIBO i takt med samfunnets stadige endringer. Dette kjøpet betyr at vi får samlet deler av virksomheten som har ligget spredt og det åpner også for mange spennende muligheter, sier Johansen.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.