Veiledning og faglig påfyll

Tidligere denne uka hadde RIBO besøk av Børre Lekang fra skolehelsetjenesten ved Bodin og Bodø videregående skole.

Bakgrunnen for besøket var i utgangspunktet å få faglig påfyll, deriblant veiledning innenfor sinnemestring av Tor Ingvaldsen fra RIBO Kompetanse.

Lekang er psykiatrisk sykepleier og har over 20 år bak seg med jobbing innenfor psykiatrien. Nå er han ansatt av Bodø kommune for å avlaste og utfylle helsetjenesten i Bodøs videregående skoler.

– Jeg skal drive forebyggende helsearbeid og vil jobbe med alle aktørene i systemet til beste for den enkelte elev. Det er et mål å styrke jobbingen med psykisk helse blant ungdommen, og derfor er jeg på RIBO-besøk for å lære de enda bedre å kjenne, sier Lekang.

Lekang og Ingvaldsen har hatt mye med hverandre å gjøre de senere år, men dette var første gang Lekang brukte en hel dag på RIBO på Røkland.

– Det er viktig å ha en god relasjon til alle ressursene og kompetansemiljøene som finnes i regionen. RIBO er en kjempeviktig plass med svært mye ulik kompetanse som er relevant for meg i min jobb. De har også en unik egenskap i Ingvaldsen og den jobben han gjør. Etter besøket har jeg fått mer kunnskap og flere å spille på. Jeg vil ikke anbefale noen uten å vite hva de står for, sier Lekang.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.