Besøk av statsråd Torbjørn Røe Isaksen

Besøk av statsråd Torbjørn Røe Isaksen

21. september var arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen sammen med tre rådgivere fra departementet i Saltdal.

Besøk av statsråd Torbjørn Røe Isaksen

Etter NRK programmet «Helene sjekker inn» i april sa statsråden på dagsnytt 18 at han gjerne ville sjekke inn på RIBO selv. Dette ble fulgt opp gjennom møte i Saltdal mandag denne uken.

Tilstede på møte var RIBO, Vev-Al-Plast (VAP), Saltdal utvikling og NAV Nordland. Her fikk statsråden og hans følge grundig gjennomgang av samhandlingen mellom RIBO og VAP. Han ble presentert for de flotte resultatene denne samhandlingen har gitt, dokumentert gjennom forskning utført av NTNU i perioden 2011 – dd.

Han fikk også beskrevet hvilke utfordringer som modellen har når RIBO som ligger under Helse- og omsorgsdepartementet og VAP som ligger under arbeids- og sosialdepartementet må forholde seg til ulike regelverk. Røe Isaksen gav inntrykk av at han verdsetter det samarbeidet som man har fått til i Saltdal og at modeller hvor systemene tilpasser seg deltakerne er riktig vei å gå.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.