På bildet fra venstre: Lars Eriko, Øyvind Valrygg, Dagfinn Bendixen, Bengt-Arne Sundsfjord og Ketil Johansen

Et viktig tema

RIBO og Vev-Al-Plast hadde nylig besøk av Øyvind Valrygg og musiker Lars Eriko som sammen har laget foredraget «På flukt i verdens beste land». Et foredrag de presenterte både for de ansatte og ungdommene i Stiftelsen RIBO og Vev-Al-Plast

På bildet fra venstre: Lars Eriko, Øyvind Valrygg, Dagfinn Bendixen, Bengt-Arne Sundsfjord og Ketil Johansen

Foredraget omhandlet blant annet seksuelt misbruk, og fokuset på at dårlig fysisk og psykisk helse i Norge øker, og som en følge av det tilhører depresjon, selvmordstanker, misbruk og avhengighet hverdagen til tusentalls ungdommer og voksne.

Dette ønsker de to herrene å gjøre noe med, og gjennom å reise rundt med foredraget sitt ønsker de å sette mer fokus på slike tema. De oppfordret også tilhørerne til å besøke nettstedene www.pausenorge.no og www.utsattmann.no De ønsker mer åpenhet rundt tema de fleste finner vanskelige å snakke om.

– Det var et veldig bra foredrag med sterke historier rundt tabubelagte tema, og jeg synes det er viktig med slike input, sier Kenneth, tillitsvalgt blant ungdommene.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.