Velg din framtid

Hele staben på skolebenken

De siste ukene har alle ansatte vært på skolebenken for å holde seg oppdatert på RIBOs filosofi og ideologi.

 

Velg din framtid

– For oss er det viktig at alle ansatte på alle avdelinger sitter med den samme kunnskapen om jobben vi gjør rettet mot våre deltagere. Når coronaen traff samfunnet fant vi ledig tid til å prioritere dette raskere enn normalt. Det er veldig mye kompetanse i staben, men det er utrolig viktig å få satt seg ned sammen og ha tid til både faglig påfyll, refleksjoner og diskusjoner, sier daglig leder Sven-Roger Johnsplass.

Fordelt på fire grupper har fagleder Ole Tobias Orvin hatt ansvaret for opplæringen og alle har gått i dybden på det kognivite samtaleprogrammet VDF (Velg Din Framtid) som danner grunnlaget i RIBOs faglige opplegg og ideologiske plattform.

– Det er viktig med påfyll og at man kan utnytte tiden mens andre ting står på vent. Jeg mener det er viktig at alle ansatte til en hver tid er godt skodd på vår ideologi/filosofi. Kurset er viktig for oss, for de ansatte og aller viktigst i møte med deltagerne, sier Johnsplass.

VDF er et samtaleprogram som skal hjelpe ungdommene til å finne veien de vil gå slik at de blir i stand til å nå sine mål.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.