Velg-din-framtid

Kurs for Vev-Al-Plasts ansatte

Vev-Al-Plasts ansatte ble kurset i RIBOs ideologi

Alle avdelingsledere ved Vev-Al-Plast (VAP) har akkurat avsluttet et todagers kurs med RIBOs fagleder Ole Orvin. Der fikk de et dypdykk i RIBOs ideologi og metodikk.

Velg-din-framtid

Kurs for Vev-Al-Plasts ansatte

Deltagerne/ungdommene som er inne i Samhandlingsmodellen bor og får behandling på RIBO, men får sitt arbeidstreningstilbud hos VAP. Målet var nettopp derfor å få en enda større felles plattform rundt metodikken som har dannet grunnlaget for gode resultater i en årrekke.

–        RIBO og VAP er gjensidig avhengig av hverandre, og da er det ekstra viktig at vi sitter med samme forståelse av metodikken og at vi tenker likt rundt jobben vi gjør rundt den enkelte deltager. Vi må rendyrke metodikken og det som gjør oss annerledes, samtidig som vi også med dette legger et grunnlag for fremtiden. Skal vi bevare vår egenart, så må vi hele tiden utvikle oss og jobbe tett sammen. Vi har de samme ungdommene, og det er de som alltid er i fokus, sier RIBOs fagleder Ole Orvin.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.