RIBOs nye fagleder

Ny fagleder på plass

Mandag 1. februar hadde Linn Wold Lyngseth (35) sin første arbeidsdag som ny fagleder hos Stiftelsen RIBO. Lyngseth kommer fra jobben som fagleder for avdelingen Fri i Kirkens Bymisjon i Bodø.

RIBOs nye fagleder

Hun er utdannet sosionom, og er naturlig nok spent på hva som venter henne i den nye jobben.

–          Jeg gleder meg til å komme i gang, og jeg liker måten RIBO har jobbet på så langt. I tillegg ser jeg en organisasjon som vet hva de driver med, og som har svært gode resultat, sier den nytilsatte faglederen.

Lyngseth hadde noe kjennskap til RIBO gjennom studietiden ettersom RIBO presenterte seg for studentene ved universitetet, i tillegg til at hun fulgte «Helene sjekker inn» på NRK i april i fjor.

–          Det er litt likt måten vi jobbet på i Kirkens Bymisjon, og jeg trives godt med å jobbe i denne typen organisasjoner, og ikke minst det å jobbe med folk. Menneskene kommer alltid først, sier hun.

Linn Wold Lyngseth overtar dermed stafettpinnen etter Ole Tobias Orvin som takket for seg ved nyttår etter 21 år i ungdommens tjeneste som fagleder på RIBO.

Ny fagleder på plass

Sven-Roger og Linn på Kaleido

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.