Ny avdelingsleder på Kaleido

Ny avdelingsleder på plass

I begynnelsen av april var Arne Sivertsen (54) på plass som ny avdelingsleder på Holmen. Han overtar etter Ketil Johansen som har gått over i velfortjent pensjonisttilværelse.

Ny avdelingsleder på Kaleido

Sivertsen har en sammensatt utdanning innen sosialfag og ledelsesfag, og han er spesielt interessert i hvordan sosiale systemer fungerer.

–          For eksempel hvordan Holmen tenker og handler (fungerer) som avdeling. I tillegg er jeg interessert i hvordan vi forstår eller skaper meningsfulle sammenhenger mellom teorier og modeller vi lærer om på skolen og hvordan denne forståelsen kan endre våre handlinger i praksis, sier Sivertsen.

Sivertsen har tidligere jobbet i videregående skole i mange år. I hovedsak med elever som ikke helt fant seg til rette med tradisjonell undervisning. Han har også vært tilsatt 9 år som avdelingsleder i Bodø Industri AS.

–          Jeg kjenner altså litt til hvordan arbeidsmarkedsbedrifter virker og har erfaring i fra samarbeid med NAV, både lokalt og på fylkesnivå. De siste årene, før jeg takket ja til stillingen som avdelingsleder hos RIBO, har jeg jobbet som rådgiver hos fakultet for samfunnsvitenskap ved Nord universitet. I hovedsak har jeg her hatt oppgaver knyttet til praksisdelen av utdanningene for studieprogrammene bachelor i barnevern og bachelor i sosialt arbeid, sier han.

–          Hvorfor søkte du på jobben som avdelingsleder?

–          Jeg søkte og takket ja til stillingen ved RIBO fordi oppgavene som ligger til avdelingslederfunksjonen, passer veldig godt til mine interessefelt. Den kombinerer ledelsesaspekter og fagutvikling i en herlig blanding. Jeg har faktisk hele mitt yrkesliv hørt snakk om RIBO på en eller annen måte. Enten det nå var snakk om kurs eller som løsning på problemer vi mente å ha med elever. RIBO var svaret på problemene den gang og jeg mener at vi for mange, er svaret i dag også, sier den nye avdelingslederen.

Sivertsen gleder seg til å komme ordentlig i gang med oppgavene som ligger foran han.

–          Litt nerver har det jo vært i starten, men kolleger og beboere har tatt veldig godt imot meg. Noe jeg nok burde skjønt før jeg kom, særlig fordi møter med ukjente og kjente mennesker er noe man virkelig mestrer ved RIBO, sier Sivertsen.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.