RIBO har hatt forelesning for en stor gruppe studenter ved Nord universitet

I slutten av oktober holdt Bente-Kristin Johansen og Arne Sivertsen to timers forelesning om miljøterapi for sosialarbeiderstudentene og barnevernsstudentene ved Nord universitet.

 

RIBO ga i sin presentasjon en innføring i miljøterapi, hvor studentene fikk lære om hva som kjennetegner miljøterapi, og hvilke prinsipper miljøterapien bygger på.

Det ble også organisert en halv dag ved Nord universitet hvor studentene jobbet med tema fra forelesningen dagen før. Studentene fikk i oppgave å organisere et miljøterapeutisk opplegg rundt en case, hvor de baserte løsningsforslag på prinsippene i miljøterapi.

Studentene Simone Lind og Annie Øines som avsluttet sin praksis ved RIBO i mai, laget case og innledet dagen med studentene. De fortalte om egne erfaringer med miljøterapi og hvordan deres møte med praksis hadde vært hos RIBO. Gøril Vatnan, Erlend Schjem, Annie Øines, Simone Lind og Arne Sivertsen veiledet studentene i gruppearbeidet og sto for gjennomgang av studentenes løsningsforslag i plenum.

Takk til alle ved RIBO som har bidratt til å lage til, forberede og gjennomføre oppdraget. Spesiell takk til Annie og Simone for vel utført jobb!

 

Annie Øines og Simone Lind

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.