Innsøking

Hvordan søker man egentlig om plass på RIBO Holmen? Man starter rett og slett med et besøk.

Besøket skal gi beboer og hjemkommune et bilde av det vi kan tilby. RIBO får et inntrykk av beboer i forhold til å lage et faglig tilpasset opplegg.

Etter besøk må søkere som skal på RIBO Holmen lage en handlingsplan i samarbeid med hjemkommune og NAV. Denne handlingsplanen sendes RIBO som vedlegg sammen med søknadsskjema. Sammen med søknadsskjemaet skal det legges ved signert intensjonsavtale. Dette utleveres ved besøket på RIBO.

Søknadene blir behandlet i inntaksutvalget som består av representanter fra Vev-Al-Plast AS, RIBO og NAV.

Last ned skjema for innsøking — skjemaet må skrives ut for utfylling og sendes RIBO sammen med nødvendige vedlegg. (Søknadsskjema sendes til: Stiftelsen RIBO, Holmen 15, 8255 RØKLAND)

 

Plasser

I dag har vi ingen ledige plasser på avdeling Holmen (men vi har venteliste som det er mulig å sette seg opp på. Så ta kontakt!)

Avdeling Kilden har 1 ledig plass. Ta kontakt med avdelingsleder Lise Nilsen for informasjon.

 

RIBO Kilden

Søkere til RIBO Kilden tar kontakt med avdelingsleder Lise Nilsen på mob. 91904255 eller e-post ln@ribo.no når det gjelder det faglige opplegget og økonomileder Frank Larsen e-post fl@ribo.no når det gjelder økonomi.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.