Om oss

RIBO ble Stiftet i 1979 og er i dag en selveid og selvdrevet stiftelse. RIBO har siden levert og utviklet tjenester som har vært et supplement og alternativ til de offentlige helsetjenestetilbudene. 

RIBOs behandlingstilbud har omstilt seg med tiden for å hele tiden etterkomme samfunnets behov. RIBO leverer i dag ulike tjenester innenfor helse og omsorg feltet, både til kommuner, barnevern, kriminalomsorg og Helse Nord RHF.

RIBO består i dag av tre avdelinger, Avdeling: Holmen, Kilden og KALEIDO.

RIBO avdeling Holmen er i dag leverandør til Helse Nord RHF av rehabilitering/habilitering til ungdom og voksne med psykiske lidelser.

RIBO driftes som en ideell stiftelse, dette innebærer blant annet at RIBO ikke har eiere som forventer avkastning. alt overskudd i stiftelsen går tilbake til stiftelsen å videreutvikling av denne og tilbudene våre.

 

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.