Holmen: Bo- og arbeidstrening

I Avdeling Holmen gir RIBO et bo- og arbeidstreningstilbud i trygge og strukturerte omgivelser, hvor fokuset er å få på plass god døgnrytme, hygiene, kosthold, mosjon, sosial tilpasning, og et aktivt fritidstilbud m.m.

Ved behov kan det for eksempel gis hjelp til kunnskap om egen økonomi, kosthold, lese- og skrivetrening.

Ribo kan også gi tilbud innen kunstterapi og oppfølgingssamtaler med psykolog i opplegget.

Deltakere som bor hos oss får egen hybel med eget bad. Målet for alle er å kvalifisere seg til flytting ut i våre mindre boliger – enten alene eller sammen med andre.

Kommer du hit vil du få egne kontaktpersoner som vil være en nær støttespiller for deg. Sammen vil dere lage planer for oppholdet ditt. Vårt fokus er å finne løsninger sammen med deg, for at du skal nå dine mål.

Gjennom samarbeidet mellom RIBO og Vev-Al-Plast AS kalt «Samhandlingsmodellen», får du et heldekkende døgntilbud.

Vev-Al-Plast gir et arbeidstreningstilbud, der du får prøve forskjellige arbeidsoppgaver, som har som mål å kvalifisere til utplassering i ordinære bedrifter.

Ved behov kan avdeling Holmen, i samråd med oppdragsgiver, tilby et opplegg ved vår egen avdeling Kaleido.

Oppholdet er på inntil to år, men kan i samarbeid med oppdragsgiver utvides, dersom ferdigstillelse av kompetansebevis eller andre mål ikke er oppnådd.

Du må være fylt 18 år for å kunne få plass på denne avdelingen og være innvilget arbeidsavklaringspenger eller være ung ufør. Send søknad og se ledige plasser her.

Kontaktperson

Ketil Johansen

Ketil Johansen

Avdelingleder RIBO Holmen Telefon: 75 68 18 80 Mobil: 91 35 54 54 E-post: Send e-post

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.