Holmen: Bo- og arbeidstrening

I Avdeling Holmen gir RIBO et bo- og arbeidstreningstilbud i trygge og strukturerte omgivelser, hvor fokuset er å få på plass god døgnrytme, hygiene, kosthold, mosjon, sosial tilpasning, og et aktivt fritidstilbud m.m.

Ved behov kan det for eksempel gis hjelp til kunnskap om egen økonomi, kosthold, lese- og skrivetrening.

Ribo kan også gi tilbud innen kunstterapi og oppfølgingssamtaler med psykolog i opplegget.

Deltakere som bor hos oss får egen hybel med eget bad. Målet for alle er å kvalifisere seg til flytting ut i våre mindre boliger – enten alene eller sammen med andre.

Kommer du hit vil du få egne kontaktpersoner som vil være en nær støttespiller for deg. Sammen vil dere lage planer for oppholdet ditt. Vårt fokus er å finne løsninger sammen med deg, for at du skal nå dine mål.

Gjennom samarbeidet mellom RIBO og Vev-Al-Plast AS kalt «Samhandlingsmodellen», får du et heldekkende døgntilbud.

Vev-Al-Plast gir et arbeidstreningstilbud, der du får prøve forskjellige arbeidsoppgaver, som har som mål å kvalifisere til utplassering i ordinære bedrifter.

Ved behov kan avdeling Holmen, i samråd med oppdragsgiver, tilby et opplegg ved vår egen avdeling Kaleido.

RIBO og avdeling Holmen er nå i en fase hvor vi avslutter vår gamle driftsavtale med Helse Nord og skal i løpet av høsten 2022 starte opp nytt tilbud etter ny avtale med Helse Nord. I vårt nye tilbud vil det ikke bli anledning til å søke seg plass ved avdeling Holmen. Fremtidige deltakere av vårt tilbud skal henvises fra spesialisthelsetjenesten og gjennomføre ordinært pakkeforløp ved vår avdeling. Vi anser vårt nye tilbud å være forholdsvis likt det gamle tilbudet.

Vi oppdaterer denne siden med ny informasjon så snart vi har klar dato for oppstart av vårt nye tilbud. Hvis du har behov for å få svar på detaljer om henvisning eller har andre spørsmål om plass ved avdeling Holmen kan du ringe avdelingsleder Arne Sivertsen.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.