Kilden: Individuelt tilpasset tilbud

RIBO Kilden gir et individuelt tilrettelagt bo-, behandlingstilbud for mennesker med behov for mer sammensatte tjenester. Avdelingen har en fleksibel bemanningsfaktor som er særlig tilpasset den enkelte deltaker. Tilbudet til den enkelte omfatter bosted, helse, fritid, arbeid, og eventuelt skole.

Vi tilbyr et habiliteringstilbud med gradvis økende krav til selvstendighet og ansvarliggjøring, som gjør den enkelte bedre i stand til å møte samfunnets krav når oppholdet er over. Dette skjer gjennom mestring og økende selvstendighet i forhold til bo- og arbeidssituasjonen.

Gjennom interne og eksterne utredninger kartlegges det sosiale- og yrkesmessige funksjonsnivået.

Mange av våre deltakere har sammensatte utfordringer, og dermed liten evne til sosial tilpasning og innfrielse av samfunnets krav.

Vi kan også ta imot deltakere for alternativ soning; surrogatvaretekt, § 12 soning, forvaring, prøveløslatelse, dom på betingelse og tvungen omsorg.

Våre oppdragsgivere er kommuner, NAV, BUF-etat, Kriminalomsorgen og helseforetak. RIBO har et nært og aktivt samarbeid med oppdragsgiver gjennom jevnlige møter og rapportering.

Send søknad og se ledige plasser her.

Kontaktpersoner

Lise Nilsen

Lise Nilsen

Avdelingsleder RIBO Kilden Telefon: 75 68 18 80 Mobil: 91 90 42 55 E-post: Send e-post

Runar Jensen

Assisterende avdelingsleder/fagutvikler avdeling Kilden E-post: Send e-post

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.