Jobb hos Vev-Al-Plast

Ribo samarbeider med vekstbedriften Vev-Al-Plast om arbeidstrening, et tilbud som hele tiden er under utvikling. Vev-Al-Plast ligger på Rognan og vil du vite mer kan du besøke dem på www.vap.no

Samhandlingsmodellen

I Saltdal finnes det et lokalt utviklet, og forskningsbasert tilbud til unge mennesker med bistandsbehov. Tilbudet er det eneste i sitt slag i Norge!

Gjennom mange år har Stiftelsen RIBO og vekstbedriften Vev-Al-Plast AS i fellesskap utviklet denne samhandlingsmodellen.

Samhandlingsmodellen retter seg inn mot gruppen som er i alderssegmentet 18-29 år og som har diagnoser som kan kvalifisere til uføretrygd eller allerede har fått innvilget ung ufør.

Disse ungdommene har gjerne forsøkt å få hjelp i flere vanlige NAV-tiltak uten at man lykkes. I målgruppen har flere psykiske utfordringer og kognitive og psykiske problemer.

Nøkkelen er at egeninnsats fra den enkelte ungdommen forenes med ressurser fra Helse Nord og ressurser fra NAV. Også økonomisk er modellen en samhandlingsmodell mellom NAV, Helse Nord og deltakeren selv. Helse Nord RHF – finansierer sin andel for å ivareta behandlingsdelen i modellen.

Når Deltakeren velger å takke ja til tilbudet om deltakelse i samhandlingsmodellen, velger han/hun å satse deler av sin AAP som en egeninnsats.

Vi bruker arbeid som medisin og oppnår god effekt gjennom samtidigheten mellom behandling og arbeidstrening.

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.