Kunstterapi

Bli venn med deg selv og få utviklet ditt potensial.

Det kan være vanskelig å sette ord på hva en føler og har opplevd. Da kan det hjelpe å uttrykke seg kreativt – å male, lage et bilde, forme i leire, lage lyd og bevegelse. Vi mennesker er flinke til å fortrenge det vi ikke vil huske. Dette kan sette seg fast i det ubevisste og igjen skape problemer i relasjoner og andre forhold. Det kan sette seg i muskler og vev, slik at man får fysisk og psykisk vondt. Vi gjør alle feil her i livet, og mange gjentar et uheldig mønster uten å forstå hvorfor. Gjennom kunstterapeutiske metoder ser vi nærmere på dette og ved å gå nærmere inn i årsakene, blir det mulig å endre mønsteret og komme ut av den fastlåste handlingen.

Kunstterapi – for noen er det nøkkelen til ditt indre

Kunstterapi er en metode for å få gitt uttrykk for hva man føler på en konstruktiv måte. Man slipper å henge seg opp i ord og setninger. Man møter hele mennesket, her og nå, uten å være moraliserende eller belærende. Det er ikke krav til deltakerne om noen forkunnskaper innen kunst og uttrykk.

Hva er kunstterapi?

Kunstterapi er en dyp, spennende og utfordrende måte å arbeide med problemløsning, selvutvikling og terapi på; en metode som henvender seg både til barn og voksne.

Kunstterapi kan brukes i selvutvikling for å få mere klarhet i eget liv. Det kan også brukes i sorgarbeid, ved traumer, kriser, konflikter, psykisk smerte, angst og depresjoner eller spiseforstyrrelser, utbrenthet og stress.

Kontaktperson

Inger-Lise Schistad

Inger-Lise Schistad

Kunstterapeut og mindfulnessinstruktør Telefon: 75 68 18 80 Mobil: 40 41 98 97 E-post: Send e-post

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.