KALEIDO bruktbutikk og kafé

Velkommen til Kaleido bruktbutikk og kafé. På Kaleido kan du gjøre en god handel i bruktbutikken som til en hver tid bugner av varer. Her vil du finne alt fra møbler til klær, kjøkkenutstyr, musikk, bøker og andre spennende ting. Butikken er i utvikling og fra november 2018 fikk kundene en del nye produkter som vi håper vil falle i smak.

Vi har blant annet blitt forhandler for White House of Candles som har mange flotte lys og Retro Norge som har utrolig mange flotte skilt og andre produkter. I tillegg til dette har vi begynt å forhandle t-skjorter med morsomme motiv fra Klestrykk på Fauske, samt at vi nå har fått våre egendesignede t-skjorter med 8255 og 8250 som motiv. Vi er også forhandler av propangass for Ess Partner, og hos oss kan du nå kjøpe nye eller bytte flasker for en svært rimelig pris.

I kafeen serverer vi hver dag lunsj, middag, rundstykker og hjemmebakte kaker og selvsagt den populære møsbrømlefsa. Alt dette i svært hyggelige omgivelser og du vil alltid bli møtt med et varmt smil. Hos våre dyktige kokker kan du også få et godt tilbud på catering, kaker og selskap. Ta kontakt på mobilnummer 919 04 456 ved bestilling eller andre spørsmål.

Åpningstid er mandag-torsdag 10.00-15.00, fredag 10.00-17.00 og lørdag 11.00-16.00.

Vi tar i mot brukte/nye varer fra mandag til fredag i butikkens åpningstid, og henter også gjerne hjemme hos deg. Ta kontakt på 474 66 424 for avtale eller snakk med noen av våre hyggelige ansatte i butikken.

Varene vi tar i mot må være hele og kunne selges videre. Alt av møbler og gjenstander vil bli vasket og renset før de finner veien ut i butikken.Kaleido er også så heldige å ha butikken til Vev-Al-Plast i bygget sammen med oss, og de kan tilby et rikholdig utvalg av gaveartikler og husflid. I tillegg har Aktivitetssenteret Knaggen på Vensmoen et bredt utvalg av sine varer for salg her hos oss.

Etter en ombygging har vi nå fått på plass et skikkelig verksted der vi tar i mot snøfresere, gressklippere og lignende motoriserte ting for service og småreparasjoner. Ta kontakt dersom du har behov for å få fikset noe.

Timeprisen er 400 per time (minstepris uansett oppdrag 200,-).

Service/rep. av motorsag, snøfres, plenklipper osv. 400,-

Service/rep. av plentraktor, moped o.l. Pris avtales.

Delekostnader kommer i tillegg.

De ansatte på verkstedet ønsker, hvis mulig, å snakke med kundene for å danne seg et bilde av problemet og hva som skal gjøres. Er vi ikke til stede, settes oppdraget i innhylla i verkstedet, merket med navn og telefonnummer. Vi tar da kontakt med kunden.

Kom innom da vel for en hyggelig handel til en minst like hyggelig pris. Du finner oss på Røkland i bygget som tidligere huset lysstøperiet.  

Kontaktperson

Thorbjørn Håkonsen

Thorbjørn Håkonsen

Avdelingsleder Kaleido Telefon: 75 68 18 80 Mobil: 41 61 02 52 E-post: Send e-post

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.